OUS ECOLÒGICS AMB ESSÈNCIA VOLCÀNICA

La nostra situació geogràfica ens permet treballar amb un ingredient especial, la terra volcànica. D’aquesta terra neix l’herba que mengen les nostres gallines, una terra plena de vida i fertilitat, amb abundants minerals i propietats que únicament ens dóna aquest indret ple de volcans endormiscats.

Us oferim un producte d’excel·lents qualitats organolèptiques, amb un rovell i una clara ferms i consistents. Retrobem aquella essència tradicional que tenia l’ou temps enrere, amb aquell gust i olor intens.

El fet d’estar al bell mig del Parc Natural ens ofereix la possibilitat de tenir unes gallines saludables, unes gallines en llibertat on es respecta el seu cicle natural. Són gallines felices que mengen l’herba de prat, cereal certificat ecològicament i gra de blat de moro, un conjunt de factors que fa que aconseguim un producte de molta qualitat.

Aquest producte és el que us servim a casa; un producte fet amb cura, que aporta en ell mateix salut, tradició, estima per la terra, fet per una pagesia en consonància i sostenibilitat amb el territori. Us portem a casa un tros de terra volcànica.

De la terra volcànica, ous de la Garrotxa!